FAQ

Hur fungerar MountainBlanket?

MountainBlanket stimulerar kroppens sinnen vilket utlöser viktiga hormoner i hjärnan. Du kan läsa mer här.

Vilken vikt ska jag välja?

Vi rekommenderar att täcket väger ca. 10% av din kroppsvikt.

Vad finns inuti täcket?

Täcket innehåller små glaskulor som ger det sin vikt.

Låter tyngdtäcket?

Nej. Tyngdtäcket består av små kulor som inte ger något ljud ifrån sig.

Kan täcket bytas ut?

Ja, du kan byta täcket till en annan modell eller få pengarna tillbaka inom 51 dagar. Läs mer om vår belåtenhetsgaranti här.

Ska jag använda ett påslakan till min MountainBlanket?

Det är möjligt att använda ett vanligt påslakan, men det är också möjligt att köpa vårt påslakan som är gjort speciellt för tyngdtäcket. Läs mer om påslakanet här.

Kan jag tvätta mitt påslakan från MountainBlanket?

Ja, det kan du. Vi rekommenderar dock att påslakanet tvättas på låg temperatur så att tyget fortsätter vara mjukt och härligt länge. När det kommer till täcket rekommenderar vi inte att det blöts ner helt, utan snarare torkas av med fuktad trasa. Ingetdera ska torktumlas, utan torkar bäst ute i friska luften.

Hur kan jag komma i kontakt med MountainBlanket?

Vi finns tillgängliga i livechatt alla vardagar mellan 09:00 och 17:00, men du kan också skicka ett mail till info@mountainblanket.se eller via vår sida på Facebook.

Hur sker betalningen?

Vi använder oss av krypterad betalning som är enkel och säker för alla våra kunder. Betalningen kan utföras med alla bankkort.

När får jag min leverans?

Vi skickar paket varje dag och levererar inom 1-4 arbetsdagar. Om du beställer innan 17:00 så skickas din beställning samma dag.