Retur

Skulle du mot förmodan behöva returnera din beställning till oss, ber vi dig skicka ett mail till oss innan returnering så att vi kan hitta den bästa lösningen för dig. Vi ber dig också bifoga ditt ordernummer när du hör av dig till oss gällande retur för snabbast möjliga hjälp.

Vid eventuella returer ska varorna skickas till följande adress:

Tradevision ApS

Vesterbro 21 E, 1. TH.

9000 Aalborg,

Denmark

 

Reklamation

Vi har arbetat hårt och länge på MountainBlanket och vi är mycket stolta över våra produkters höga kvalité. Vi är så säkra på att du kommer vara nöjd med ditt tyngdtäcke att vi ger dig 51 dagars returrätt på din beställning, samtidigt som det såklart också är 2 års reklamationsrätt som gäller.

Reklamationsrätten gäller för materialfel och täcker inte fel eller skador som har orsakats av felaktig användning av produkten.

MountainBlanket står inte för eventuella returkostnader och inga paket som skickas med efterkrav mottages.

Alla beställningar som skickas med retur ska innehålla en returblankett. Du hittar den nedanför.

Ladda ner returblankett här.   

 

Så skickar du en retur:

Skriv ut vår returblankett

Packa in produkten och returblanketten väl.

Köp en returetikett att skriva returadress på och fäst på paketet.

 

Återbetalning av beställning

När din returnerade beställning har nått fram till oss går vi igenom paketet. Om det finns underlag för återbetalning kommer beloppet automatiskt föras tillbaka till det konto som beställningen gjordes med. Om du önskar pengarna återbetalda till ett annat konto ombedes du nämna konto och registreringsnummer på returblanketten.